Marbella & Co
216 Eiendommer funnet
 

MCO4410394

Leiligheter i Estepona

Les mer

Fra € 248 700

SE EIENDOM

2 & 3

2

81m²

MCO2116535

Leiligheter i Mijas Costa

Oppdag dette eksklusive prosjektet med 22 leiligheter med 2 og 3 soverom i Mijas Costa, Málaga. Alle leilighetene har gjennomtenkt design og funksjonelle oppholdsrom med sømløs forbindelse mellom stue, spisestue og kjøkken, noe som gjør det enkelt å være sammen med familie og venner. Overdimensjonerte vinduer bader interiøret i naturlig lys og skaper en innbydende atmosfære. Når du går ut, finner du store terrasser som innbyr til uteliv. Leilighetene i første etasje har private svømmebassenger som gir deg et rolig tilfluktssted rett utenfor døren. Sameiet har et velutstyrt treningsstudio og et beroligende spa for avslapning. Opplev kystlivet med moderne bekvemmeligheter og naturlig skjønnhet i dette unike boligkomplekset.

Les mer

Fra € 578 000

SE EIENDOM

2 & 3

2, 3 & 4

80m²

22m²

MA6551607

Leiligheter i Benahavís

SPEKTAKULØR UTSIKT - BENAHAVIS Ligger i Benahavis og har et areal på 150.000m². 10 minutter fra Puerto Banús og 20 minutter fra Marbella. Leilighetene vil ha en spektakulær utsikt over Middelhavet, Gibraltar og Atlasfjellene. Området er omgitt av grønne åser som gjør det til et perfekt lukket område med en elegant konstruksjon. Leilighetene vil være i et moderne design blandet med et andalusisk preg og høy kvalitet. Leilighetene vil være en perfekt løsning for de som leter etter en permanent leilighet i Spania, en fritidsbolig, eller som leter etter en investeringsmulighet.

Les mer

Fra € 695 000

SE EIENDOM

3

2 & 3

122m²

MV6078459

Villaer i Mijas

FLOTTE VILLAER - MIJAS Dette prosjektet med 26 villaer , veldig privat og med utmerket beliggenhet i Mijas med panoramautsikt over havet og fjellene. Nær til det kommersielle området El Higueron og mindre enn 15 minutter kjøring til Malaga internasjonale lufthavn, et perfekt sted å eie en luksus moderne boutique villa. Vårt utvalg av flotte villaer tilbyr et moderne design ved bruk av miljøvennlige bærekraftige materialer av høy kvalitet, og de kommer med et høyt energieffektivitetsnivå.

Les mer

Fra € 853 000

SE EIENDOM

3 & 4

3

264m²

500m²

MCO4161460

Leiligheter i Fuengirola

LEILIGHETER I TORREBLANCA, FUENGIROLA MED HAVUTSIKT Med gode fasiliteter på stedet. En ny bebyggelse med 71 leiligheter og toppleiligheter i en høyde med utsikt over havet, fjellene eller landskapet fra terrasser som harmonisk forbinder utendørs med det romslige og lyse interiøret. En fantastisk beliggenhet innen rekkevidde av alle tjenester og fasiliteter som gjør hverdagen uanstrengt. Tropiske hager og et utendørs svømmebasseng gir et fredelig og hyggelig miljø å tilbringe de lange sommerdagene. Bygningen ligger meget praktisk til i nærheten av byen med sine butikker, skoler, barer, restauranter og offentlig transport, samt kun en kort kjøretur eller 20 minutters gange til stranden. Velvære er essensen av dette sikre, private, inngjerdede komplekset. Spaet, det oppvarmede innendørsbassenget og det fullt utstyrte treningssenteret oppmuntrer til egenomsorg for å balansere livets stress og utfordringer. Den felles kinoen, det sosiale rommet og gastrobaren skaper rom for å komme i kontakt med venner, familie eller naboer. Et forretningssenter eksklusivt for beboere betyr at den viktige balansen mellom arbeid og privatliv oppfylles.

Les mer

Fra € 239 000

SE EIENDOM

3

2

77m²

MCO6000130

Leiligheter i Estepona

Dette praktfulle nybygget kan skilte med 27 leiligheter med 1, 2 og 3 soverom, alle utsøkt utformet med luksuriøs finish og banebrytende design. Disse boligene har romslige terrasser, garasjeplasser og boder for din bekvemmelighet. Leilighetene i første etasje skiller seg ut med store terrasser og uteplasser som kan tilpasses med et privat basseng. Toppleilighetene, på den annen side, byr på fantastiske solterrasser med betagende utsikt over enten havet eller fjellene, komplett med privat basseng og bar. Fellesarealene ligger midt i et frodig grøntområde og er utsmykket med edle materialer som tre og stein, og skaper et harmonisk fristed. Her finner du også et glitrende svømmebasseng, et fullt utstyrt treningsstudio og et moderne kontorfellesskap, slik at du kan drive med favorittaktivitetene dine uten å måtte forlate hjemmet ditt.

Les mer

Fra € 186 780

SE EIENDOM

1, 2 & 3

1 & 2

53m²

MCO1145210

Villaer i Benahavís

Luksuriøst boligkompleks med 53 unike villaer som ligger på en skråning, der hver villa har sin egen høyde, i et inngjerdet område med døgnkontinuerlig vakthold. Alle villaene har grensevegger i betong, doble vinduer, kjøle- og varmesystem, planerte og planerte uteområder. Hver villa har et utsøkt basseng og et vakkert utformet uteområde som gir mulighet til å skape en personlig oase for rolige øyeblikk og uforglemmelige minner.

Les mer

Fra € 3 600 000

SE EIENDOM

4, 5 & 6

6

680m²

1005m²

MCO8814318

Leiligheter i Casares

Dette eksklusive boligkomplekset ligger midt i det uberørte landskapet, og kombinerer eleganse og naturens skjønnhet på en sømløs måte. Her finner du et utvalg av boliger med 2, 3 og 4 soverom, som alle er nøye utformet for å skape et harmonisk fristed. Den private inngangen til området og den døgnkontinuerlige, førsteklasses vakttjenesten sørger for at alle beboerne kan føle seg trygge og få være i fred. Omfavn en livsstil med luksus og bekvemmelighet uten sidestykke, takket være et omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester. Den inngjerdede inngangen garanterer eksklusivitet, mens conciergen står klar til å imøtekomme dine behov døgnet rundt. Parkeringsplasser under tak, fra én for 2-romsleiligheter til to for 3- eller 4-romsleiligheter, sørger for både sikkerhet og bekvemmelighet. I tillegg har alle leilighetene egen oppbevaringsplass. Sameiet har en innbydende hage, et evighetsbasseng, en moderne gymsal, tennisbaner og et hengende observasjonsdekk med fantastisk utsikt. En gjennomtenkt lekeplass, svømmebasseng og plaskeområde for de yngste beboerne kompletterer det omfattende tilbudet.

Les mer

Fra € 896 000

SE EIENDOM

2, 3 & 4

3

149m²

MCO9048341

Leiligheter i Selwo

Vi presenterer et eksklusivt boligprosjekt på et unikt sted med fantastisk terrasseutsikt. Det er 61 leiligheter og toppleiligheter med 2 til 3 soverom som er designet med omhu, med materialer av topp kvalitet og en design som passer perfekt inn i omgivelsene du alltid har ønsket deg. Fasilitetene omfatter svømmebasseng, treningsstudio, badstue og en sosial klubb med gastroteca.

Les mer

Fra € 398 000

SE EIENDOM

2 & 3

2

171m²

MCO4758364

Leiligheter i La Cala de Mijas

FRONTLINE GOLF MULIGHETER BARE NOEN MINUTTER FRA LA CALA DE MIJAS! Højt beliggende for å nyte den vakre utsikten over havet og golfbanen. Det ligger højt foran middelhavet, bare noen få minutters kjøring fra stranden og sentrum av La Cala de Mijas. Denne privilegerte beliggenheten, mellom havet og fjellene, tilbyr privatliv og et fredelig miljø. I tillegg til å nyte den spektakulære 360º utsikten over havet, fjellene og golfbanen, gir nærheten til La Cala de Mijas bekvemmeligheten av å ha stranden og alle fasiliteter og tjenester for hånden. Leilighetene har moderne design og tilbyr to eller tre soverom. Det er tre bygg i utviklingen med hver sin utforming. Romslig interiør, store vinduer og terrasser for å nyte middelhavsklimaet fullt ut.

Les mer

Fra € 292 800

SE EIENDOM

2 & 3

2

97m²

MCO8729315

Leiligheter i Mijas Costa

Les mer

Fra € 245 000

SE EIENDOM

2 & 3

2

87m²

MCO5728704

Leiligheter i Las Lagunas

Dette nye komplekset vil ha totalt 57 boliger med to og tre soverom, alle med store terrasser og solarium i toppleilighetene, hvorfra du kan nyte den flotte utsikten over hageboulevarden. Den har en strategisk beliggenhet i et boligområde svært nær sentrum og 20 minutter fra Malaga by og Marbella. Det er også omgitt av alle slags tjenester, som kjøpesentre, skoler, golfbaner og direkte tilgang til motorveien. Noen få meter unna begynner byggingen av den største bynære parken i Malaga-provinsen på 350 000 m2, med løpebane, farbar innsjø og ulike fritidsområder.

Les mer

Fra € 205 000

SE EIENDOM

2 & 3

2

79m²